Tijdschrift

Nieuwe service? Abonnementenbeheer, Vogelaar regelt het!

vrijdag 17 februari 2023

In deze blog leggen wij uit wat abonnementen beheer inhoudt, wat de voordelen zijn en wat Vogelaar voor jou kan betekenen. Zo kan een hogere omzet worden gegenereerd en gaat de klanttevredenheid van de abonnee omhoog. Door deze nieuwe dienst kan Vogelaar het complete pakket aanbieden voor de uitgever.
Meer weten over abonnementen beheer? Lees dan snel verder!

Vogelaar is al ruim 50 jaar een begrip in de markt. Vogelaar staat voornamelijk nog bekend om de print & verzending, terwijl het bedrijf nu ook gespecialiseerd is in fulfilment en promotionele acties. Deze dienstverlening is sinds kort uitgebreider geworden. Vogelaar heeft namelijk een nieuwe service: abonnementenbeheer. Sinds heden maken en versturen we dus niet alleen de periodieken maar kunnen ze het gehele pakket aanbieden voor de uitgevers.

Wat houdt abonnementenbeheer in? 

Een goed beheer van abonnees is de basis waarop een tijdschrift draait, ongeacht of deze in print of digitaal vorm verschijnt. Zonder abonnees heeft een tijdschrift geen bestaansrecht. Om mee te kunnen gaan met de veranderingen in de digitale wereld, is een crossmedia-strategie essentieel. De database met alle informatie over abonnees, klanten en prospects is cruciaal. Deze grote hoeveelheden gegevens moeten centraal worden beheerd, actueel gehouden en toegankelijk gemaakt.

Waarom Vogelaar?

Met de nieuwe abonnementen service van Vogelaar maak en beheer je abonnementen in een hand omdraai. Krijg volledig inzicht in je omzet, voorwaarden, opzeggingen en software. De software houdt exact bij welke abonnementen, wanneer gefactureerd moeten worden. Deze facturen kunnen volledig automatisch worden verzonden.

 

Voordelen uitgever:

 • Gemakkelijk te gebruiken met veel verschillende typen abonnementen en variabele instap- en einddata
 • SAAS oplossing, altijd en overal geheel up to date
 • Complete service inclusief klantenservice uit naam van de uitgever
 • Transparante financiële stromen, betalingen rechtstreeks op de bankrekening van de uitgever en vele betalingsmogelijkheden
 • Verhelderende rapportages
 • Selfservice voor de abonnee, met een ingebouwde foutreductie doormiddel van ontdubbel techniek en diverse controles wat zorgt voor low maintenance voor de uitgever
 • Het gehele pakket voor uitgevers van abonneeservices tot handling/verzending

 

Voordelen abonnee: 

 • 24/7 inzicht en toegang tot abonnee gegevens
 • Makkelijk online inzichtelijk
 • Eenvoudig om abonneegegevens online te veranderen
 • Geen noodzaak op uitgever te benaderen door selfservice

 

Er is ook een mogelijkheid om gebruik te maken van een door Vogelaar ontwikkelde webshop met ons ‘aan de achterkant’ aangesloten abonnementen systeem. Dit kan uiteraard worden ingericht naar uw eigen ‘look & feel’ (vormgeving/uiterlijk). Alle data van de website wordt verzameld in onze data base voor extra inzichten en campagnes. De webshop is Smartphone-ready gemaakt, dat wil zeggen een website die zich automatisch aanpast aan de grote van het scherm. De informatie in de webshop is ook ‘responsive’ gemaakt, dat wil zeggen dat stukken tekst in de smartphone versie worden weggelaten om de website op smartphone aantrekkelijker te maken.

Online toegankelijkheid

Veel tijdschriften zijn tegenwoordig (ook) online, via apps of websites toegankelijk. Toegang tot de informatie is daarbij afgeschermd met een wachtwoord en wordt aangestuurd vanuit het abonnementenbestand. Wij kunnen uw tijdschrift geschikt maken voor online op verschillende manieren, ook is het mogelijk om specifieke content online beschikbaar te maken

Datarapportages 

Het verwerken en analyseren van de gegevens uit data kon voorheen weken of maanden duren. Niet optimaal als je dagelijks wil bijsturen op je verkopen. Aan de hand van de goede datarapportage die zal worden gegenereerd met het abonnementen systeem van Vogelaar kunnen gemakkelijk plannen worden ontwikkeld om meer sales te generen.

Geen uitgever? Ook dan regelt Vogelaar het!

Abonnementen beheer van Vogelaar is er ook voor de bedrijven die geen uitgever zijn. Vogelaar kan deze dienst realiseren voor elk bedrijf dat werkzaam is met abonnementenvormen. Wij denken graag met jullie mee! Wij combineren ook fulfilment met abonnementen beheer, met onze ervaring vesturen wij gemakkelijk jouw periodieke verzendingen.  

Abonnementenbeheer of het gehele pakket voor uitgevers bij Vogelaar?

Nieuwsgierig hoe Vogelaar kan bijdragen aan het maximaliseren van jouw omzetgeneratie of andere marketingdoelen van jouw business?
Jouw ideale, veilige en duurzame partner in fulfilment, promotie en print & verzending. Vogelaar regelt het!
Neem contact op via 030 6033 514 of stuur een mailtje naar info@vogelaargroep.nl.