Banderen populair, duurzaam en geeft extra uitstraling aan het product!

Banderen populair, duurzaam en geeft extra uitstraling aan het product!

donderdag 2 juli 2020

Een unieke en duurzame look creëren? Ga voor banderen!
Milieuvriendelijk, full colour en aantrekkelijk vanwege lage portokosten. Lees verder en ontdek de vele mogelijkheden en voordelen van banderen.


Banderen is populair, duurzaam en geeft extra uitstraling!

Banderen is een mailing verpakken in een papieren wikkel(een banderol). Vogelaar bandeert onder andere tijdschriften, magazines, folders, brochures en nieuwsbrieven en voorziet deze producten van een papieren wikkel. Deze papieren wikkel kan dienst doen als adresdrager, maar is ook een ideale drager voor een promotionele boodschap.

De banderol kan in verschillende breedtes of hoogtes worden gemaakt en kan naar wens worden vormgegeven. Het bekendste voorbeeld zijn de tijdschriften in het schap van de winkels. Door het tijdschrift te voorzien van een opvallende, gekleurde en mooi vormgegeven banderol valt deze extra op en zal de consument het product eerder waarnemen en daardoor het product eerder kopen.

Een verpakking met mogelijkheden:

Naast de promotionele mogelijkheden is de banderol ook zeer geschikt als adresdrager en uniek te personaliseren. Het papier kan namelijk worden bedrukt en worden vormgegeven in elke gewenste uitstraling.

Banderen is duurzaam en weer ontzettend populair
De voordelen van een banderol:

  • U bespaart op portokosten omdat een envelop niet nodig is.
  • Banderen is duurzaam: er wordt geen plastic gebruikt maar gerecycled papier. Het gebruikte bandeerpapier kan ook weer gerecycled worden waardoor de keten rond is.
  • De ontvanger ziet uw boodschap direct. Dit maakt een extra promotionele boodschap op de banderol erg aantrekkelijk.
  • De banderol is in verschillende formaten (hoogtes) leverbaar. Dit is de keus van de klant. Een volledige wikkel om het drukwerk noemen we een ‘volle jas’.
  • De wikkel heeft een natuurlijke uitstraling omdat deze van papier is gemaakt. Dit geeft direct een duurzame ‘look en feel’. De wikkel is in diverse milieuvriendelijke papiersoorten leverbaar.
  • De banderol kan in ‘full colour digitaal’ worden geprint, gepersonaliseerd en geadresseerd of worden bedrukt in offset.
  • Een banderol beschermt het drukwerk tegen openen.
  • De banderol is adresdrager, promotieplek en informatieoverbrenger in één. Naast het adres kun je er bijvoorbeeld ook een kortingsactie of QR code opzetten. Je kunt er erg creatief mee zijn.
  • Een banderol valt op wanneer hij op de deurmat ligt!

Wilt u ook gaan banderen?
Dat is een goede keus: de papieren wikkel is weer populair! Dit komt door de natuurlijke uitstraling, de vele bedrukkingsmogelijkheden en omdat het uw product extra cachet geeft.

Meer informatie? Of bent u nieuwsgierig wat Vogelaar voor u kan doen? Wij helpen u graag!
Neem contact op met Mark Bonenkamp, stuur een mailtje naar info@vogelaargroep.nl of bel naar +31 30 60 33 514.

Ook kunt u hier direct een offerte aanvragen 👉https://www.vogelaargroep.nl/offerteaanvraag.html