Full service partner

 

Jouw partner op het gebied van promotionele acties

Vogelaar regelt het

Wat wij doen

Wilt u uw merk naar een hoger niveau tillen doormiddel van promo acties en uw klanten laten profiteren van kortingsacties, couponaanbiedingen, spaarmogelijkheden, winacties en cashbackprogramma’s? Vogelaar staat klaar om samen met u deze uitdaging aan te gaan en optimaal gebruik te maken van de crossmediale mogelijkheden van deze tijd. U kunt erop vertrouwen dat uw marketingcampagne bij ons in goede handen is.

Bij Vogelaar zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen, lanceren en verwerken van marketingcampagnes voor klanten in binnen- en buitenland. Of het nu gaat om gepersonaliseerde mailings of nationale acties voor een miljoenenpubliek, wij hebben de ervaring en expertise om uw campagne tot een succes te maken. En als uw campagne een overweldigend succes wordt, kunt u erop vertrouwen dat wij de complete en klantvriendelijke afhandeling voor onze rekening nemen.

Cash en refund

Wij bieden een compleet, flexibel en efficiënt campagnesysteem aan. Dit systeem hebben wij speciaal ontwikkeld om uw gehele Cash & Refund proces uit handen te nemen om zo ook uw campagne tot een groot succes te maken.

Winacties

Via een winactie, een echte promotieknaller, kunt u nieuwe (potentiële) klanten, een verhoogde omzet en waardevolle data verzamelen. Ook hiervoor hebben wij een campagnesysteem gebouwd.

Point of sale materiaal

Wij maken ons Point of Sale (PoS) materiaal met de hoogste kwaliteit materialen en inkt. Zo bent u verzekerd van aandacht voor uw product in een winkel of op een beurs en vallen uw producten op!

 

Bureau Vogelaar werkzaam

Respons verwerking

Wanneer u kiest voor ons campagnesysteem voor uw promotieactie, ondersteunen wij u ook graag in de responsverwerking, zowel offline als online. Wij zijn namelijk één van de weinige bedrijven die ook offline respons verwerken zoals bonnetjes via de post.

 

Klantenservice

Uw klanten kunnen dus met al hun vragen, klachten en complimenten bij ons terecht. Ons customer care team is professioneel opgeleid en verdiept zich goed in uw producten en diensten.

 

Kantoor dataveiligheid sfeer

Landingspagina maken

Het succes van elke promotieactie valt of staat met een goede landingspagina, óók bij offline acties. Daarom maken we knallende landingspagina’s voor allerlei acties, of naar wens een gehele actiewebsite voor uw actie.

 

Promotie systemen opzetten en inregelen

Met ons eigen systeem, de eCampaigner, regelt u binnen een handomdraai mooie landingspagina’s, databases, de klantenservice, social media en financiële afhandelingen. Alles bij elkaar in één dashboard en makkelijk te bedienen.

 

Haribo winactie

Prijsvragen

Een prijsvraag opzetten, uitvoeren en evalueren was nog nooit zo makkelijk! Wij kunnen u bij zo’n actie ondersteunen door landingspagina’s te bouwen, databases te koppelen en door de prijzen op te slaan en te versturen naar de winnaars.

Data verzamelen

Wilt u ook data verzamelen, of juist uw databestanden verrijken? Laat ons dan een promotieactie voor je uitvoeren en de opgeleverde data voor je beheren. Met ons ISO 27001 certificaat zijn wij een veilige partner.

 

b

b

b

Waarom wij anders zijn? 

Als een familiebedrijf hebben we de unieke eigenschap dat we onze klanten een persoonlijke en betrokken benadering kunnen bieden. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en specifieke vereisten heeft. Door onze ervaring en diepgaande kennis van verschillende sectoren, kunnen we op maat gemaakte oplossingen leveren die perfect aansluiten bij uw specifieke doelen en uitdagingen. U kunt erop vertrouwen dat wij uw behoeften begrijpen en dat we ons inzetten voor het behalen van de gewenste resultaten.

Bij Vogelaar regelen we het. We zijn vastberaden en vasthoudend in het bereiken van succes voor onze klanten. Of het nu gaat om het leveren van hoogwaardige producten, het uitvoeren van complexe projecten of het bieden van uitstekende klantenservice, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Ons team van professionals is toegewijd aan het leveren van kwaliteit en het overtreffen van verwachtingen.

Bovendien koesteren we onze erfenis als derde generatie familiebedrijf. We zijn trots op de waarden en tradities die ons bedrijf hebben gevormd en hebben bijgedragen aan ons succes. Onze ervaring en continuïteit stellen ons in staat om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen en wederzijds begrip. We begrijpen dat het opbouwen van een solide partnerschap gebaseerd is op consistentie, betrouwbaarheid en het leveren van resultaten.

Wanneer u kiest voor Vogelaar als uw partner, kunt u erop vertrouwen dat u in goede handen bent. We zijn gepassioneerd in wat we doen en streven naar uitmuntendheid in alles wat we ondernemen. Ons team staat klaar om uw uitdagingen aan te gaan, oplossingen te bieden en resultaten te leveren die uw verwachtingen overtreffen.

Ideale partner Vogelaar

Vogelaar regelt het ook echt

Lees hier wat onze klanten over ons zeggen

Vogelaar regelt onze promotionele acties van a tot z: van website, registratieproces, klantenservice en uitbetaling cashback/ versturen cadeau(pakketen).

Groot elektronica bedrijf

Er wordt altijd snel geschakeld en alle zaken worden netjes afgehandeld. Daarnaast denkt Vogelaar altijd mee naar de beste oplossingen. Ik zou Vogelaar zeker aanbevelen. Snelle en betrouwbare service. 

Tamara van Huenen

Senior Brand Manager, Haribo

Ook met onze ingewikkelde promotionele acties kunnen wij terecht bij Vogelaar. Ze zijn expert op dit gebied. Vogelaar komt altijd met een passende oplossing om van onze acties een succes te maken, en volledig te ontzorgen.

Bedrijf in de automotive industry

Uw ideale, veilige en duurzame partner
in fulfilment, promotie en print & verzending

Vogelaar regelt het

Lopende cashback platformen

%

Tevreden klanten

Responsverwerking klantenservice