Full service partner

 

Portokosten besparen

Vogelaar regelt het

Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij goed op de hoogte van alle voordelige verzendopties. Door met onze bulk aan verzendingen mee te gaan kunt ook u profiteren van lage portokosten. Ook werken we al lang samen met verschillende vervoerders. Daardoor kunnen wij u een extra voordelig tarief aanbieden waardoor u bespaart op uw verzendkosten. 

Wat zijn portokosten

Portokosten is een ander woord voor verzendkosten. Als de portokosten betaald zijn zie je in de bovenhoek van de adresdrager ‘port betaald’ staan. De verzendkosten verschillen per product en per verspreider. Portokosten worden ook wel porto, porti of portikosten genoemd. Officieel schrijf je portokosten. 

 

Transport Vervoer vrachtwagen inladen
Pakketen gebundeld

Besparen maatwerk

De snelheid van verzenden is bepalend voor de prijs. Vandaag op de post en morgen op de mat? Geen probleem! Mag uw mailing of zending later bezorgd worden? Prima! In beide gevallen bespaart u bij ons direct op de porti tarieven. Wij kiezen voor u de meest voordelige verzendoptie uit. Dankzij deze mate van maatwerk betaal u nooit meer dan nodig.

 

Portokosten besparen

Portokosten kunnen aardig oplopen. Dagelijks gaan er in ieder bedrijf vele poststukken en/of pakketten de deur uit, voorzien van een postzegel of afgestempeld door een frankeermachine.
Kostenbesparing is de eerste winst voor iedere organisatie. Door onze jarenlange partnerschap met onder andere PostNL, DPD, GLS en DHL kunnen wij zeer concurrerende portokosten aanbieden. Dit geldt voor zowel voor nationale als internationale verzending.

Ook profiteert u direct mee van onze schaalvoordelen als je ons jouw zending laat regelen. In piektijden verzenden en verwerken wij meer dan een miljoen poststukken en pakketten per dag voor binnen- en buitenland. Uiteraard op tijd en op het juiste adres.

 

 

DHL Vogelaar bulk zending