Full service partner

 

Orderpicking

Vogelaar regelt het

De artikelen die door uw klanten besteld zijn pakken wij uit de voorraad om verzendklaar te maken (orderpicken). Dat gaat allemaal automatisch via ons WMS systeem dat gekoppeld is aan uw webshop. Zo is het zeker dat de juiste producten worden gepakt. Ook is er de mogelijkheid om uw orders ’s avonds en in het weekend te picken. Zo hebben uw klanten hun bestelling altijd op tijd in huis!

Hoe helpt Vogelaar?

Wanneer u uw producten bij ons hebt opgeslagen en wij ook jullie voorraadbeheer doen, dan kunnen wij jullie producten orderpicken.

Zodra er een order van jullie klant bij ons binnenkomt gaan wij voor jullie aan de slag met orderpicken. De bestelde producten die bij ons op voorraad staan pakken wij in en maken we verzendklaar. Vervolgens sturen wij deze bestelde producten naar uw klant.

De orders worden automatisch ingeschoten via ons WMS systeem dat gekoppeld is aan jullie webshop. Zo is het zeker dat de juiste producten worden gepakt!

 

Orderpicking inpakken fulfilment
Fulfilment orderpick teddybeer pakket inpakken

Voordelen Vogelaar

  • Webshops zijn 24/7 geopend, bij Vogelaar werken we dan ook ’s avonds en op zondag door, om te zorgen dat uw klanten hun bestelling op tijd in huis hebben!

  • Buitenlandzendingen zijn geen probleem. Als expert in buitenland zendingen zorgen wij ervoor dat uw klant zijn/haar bestelling op tijd en in goede orde ontvangt.

  • Het WMS systeem van Vogelaar koppelt via een API met uw webshop. Door de API verbinding komen de orders realtime bij ons binnen en kan snel worden begonnen met de verwerking van de bestellingen.

  • Door gebruik te maken van handscanners tijdens het orderpickproces, worden pickfouten uitgesloten en kan uw klant ervan uitgaan dat de bestelde artikelen foutloos worden geleverd.

  • Om te zorgen dat alle artikelen foutloos kunnen worden gepicked, kent Vogelaar aan artikelen zonder barcode een QR code toe, welke gebruikt wordt voor het orderpicken. De voorraden van de artikelen worden automatisch gecorrigeerd en worden gesynchroniseerd met de webshop.

 

Vogelaar regelt het

Wilt u ook veel tijd besparen? Laat dan uw webshop fulfilment uitvoeren door Vogelaar. Dankzij ons slimme en snelle WMS systeem gekoppeld aan uw webshop kunnen wij uw orders nauwkeurig en snel afhandelen.

Benieuwd wat er mogelijk is of op zoek naar meer informatie? Mail naar mark@vogelaargroep.nl, bel ons op 030 – 60 33 514 of kom bij ons langs. Dan kunt u meteen zien hoe wij te werk gaan!

 

Voorraadbeheer Vogelaar fulfilment pallets