Full service partner

 

Kom werken bij Vogelaar

Regelmatig zijn wij bij Vogelaar op zoek naar nieuwe mensen om onze dienstverlening verder te optimaliseren. Onze vacatures zijn zeer divers en lopen uiteen van ordermanager tot thuiswerker, van administratief medewerker tot productiemedewerker. Wat de vacatures van Vogelaar uniek maakt, is dat ze stuk voor stuk bijdragen aan het opbouwen en uitbouwen van onze klantrelaties. Interesse in werken bij Vogelaar? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en solliciteer direct!

Personeel Vogelaar

Magzijnchef

Als onze Magazijn Chef ben jij het brein achter onze magazijnoperaties, van voorraadbeheer tot kwaliteitscontrole. Bij Vogelaar geloven we in het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten en streven we naar perfectie met actie als onze kompas. Ben jij klaar voor de uitdaging?

Oproepmedewerker

Op zoek naar een baan met flexibele werktijden en afwisselende werkzaamheden? Kom werken als oproepmedewerker bij Vogelaar! Ideaal als je de ene week meer kunt werken dan de andere week, bijvoorbeeld vanwege je studie of je gezin. Meer informatie? Lees snel verder en solliciteer direct!

Wat hebben we te bieden?

Bij Vogelaar hebben we voltijd en deeltijd vacatures. Afhankelijk van uw interesses, uw opleiding en uw ervaring bepalen wij of u bij ons aan de slag kunt. Wordt u na een reactie op een van de Vogelaar vacatures aangenomen, dan bent u verzekerd van een fijne werkomgeving met een open en informele sfeer.

Van onze medewerkers verwachten we dat ze enthousiast zijn en zich inzetten om onze beloftes waar te maken, want bij Vogelaar maken we beloften waar!

Staat de vacature die je zoekt er niet bij?

Neem contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.