Full service partner

 

Jouw partner op het gebied van Print & Mail

Vogelaar regelt het

Wat wij doen

Met onze hulp komen uw producten en diensten veilig en snel aan bij uw relaties. Wij nemen het hele proces voor onze rekening, van sealen en banderen tot couverteren en meer. Wereldwijd verzenden we tegen concurrerende tarieven. Als u het wenst, kunnen we uw zending tot in detail personaliseren voor een maximaal effect.
Wij behoren tot de top 5 grootste verzendhuizen van de BeNeLux. Vogelaar regelt het.  

Sealen

Wilt u uw drukwerk veilig en goed beschermd verzenden? Laat het dan verzendklaar maken door ons en laat het sealen. Bij Vogelaar maken we standaard gebruik van biofolie om te sealen, wat de meest duurzame optie is voor sealfolies.

Couverteren

Couverteren

Couverteren is het inpakken van een mailing in een envelop. Dankzij onze geavanceerde machines kunnen wij ook automatisch enkele of meerdere bijlagen toevoegen aan uw mailing, wat u tijd en moeite bespaart.

 

Banderen

Bij het afwerken en verzendklaar maken van uw drukwerk is banderen een populaire keuze. Met deze methode voegen wij een opvallende papieren banderol toe aan het product. Zo springt uw drukwerk er gegarandeerd uit!

Direct mail

Wij begrijpen dat het personaliseren van geadresseerde post cruciaal is voor het bereiken van maximale impact bij de ontvanger. Of het nu gaat om het ontwerpen, het verwerken, of het verzenden, wij hebben de expertise in huis om dit alles voor u te verzorgen.

Printen digitaal machinaal

(Digitaal) printen

Bij Vogelaar bent u aan het juiste adres voor al uw drukwerk en printwerk. Wij bieden directe personalisering, adressering, afwerking en verzending aan. Op deze manier zorgen wij voor een alles-in-één oplossing.

Personaliseren

Wij maken gebruik van moderne inkjet- en laserprinters om uw drukwerk te personaliseren. Onze printers zijn niet alleen geschikt voor het printen van adressen, maar ook voor het personaliseren van de inhoud van de mailing.

Portokosten besparen

Door onze expertise en betrouwbare partners (zoals PostNL, DPD, GLS en DHL) kunnen wij uw zendingen snel, efficiënt en tegen een aantrekkelijk tarief verwerken en versturen, zowel nationaal als internationaal.

Selfmailer

Wij bieden de mogelijkheid om uw drukwerk te rondelleren (oftewel af te sluiten met een sluitzegel/sticker), zowel machinaal als handmatig, afhankelijk van het type drukwerk dat u wilt gebruiken, snel en efficiënt zoals u van ons gewend bent.

Periodieken bij Vogelaar groot aantal

Periodieken en tijdschriften

Bij Vogelaar hebben we meer dan 50 jaar ervaring met het verzendklaar maken en versturen van diverse periodieken. Wij staan klaar om u te helpen uw periodieken op een professionele en efficiënte manier aan uw lezers te bezorgen.

b

Waarom wij anders zijn? 

Als een familiebedrijf hebben we de unieke eigenschap dat we onze klanten een persoonlijke en betrokken benadering kunnen bieden. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en specifieke vereisten heeft. Door onze ervaring en diepgaande kennis van verschillende sectoren, kunnen we op maat gemaakte oplossingen leveren die perfect aansluiten bij uw specifieke doelen en uitdagingen. U kunt erop vertrouwen dat wij uw behoeften begrijpen en dat we ons inzetten voor het behalen van de gewenste resultaten.

Bij Vogelaar regelen we het. We zijn vastberaden en vasthoudend in het bereiken van succes voor onze klanten. Of het nu gaat om het leveren van hoogwaardige producten, het uitvoeren van complexe projecten of het bieden van uitstekende klantenservice, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Ons team van professionals is toegewijd aan het leveren van kwaliteit en het overtreffen van verwachtingen.

Bovendien koesteren we onze erfenis als derde generatie familiebedrijf. We zijn trots op de waarden en tradities die ons bedrijf hebben gevormd en hebben bijgedragen aan ons succes. Onze ervaring en continuïteit stellen ons in staat om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen en wederzijds begrip. We begrijpen dat het opbouwen van een solide partnerschap gebaseerd is op consistentie, betrouwbaarheid en het leveren van resultaten.

Wanneer u kiest voor Vogelaar als uw partner, kunt u erop vertrouwen dat u in goede handen bent. We zijn gepassioneerd in wat we doen en streven naar uitmuntendheid in alles wat we ondernemen. Ons team staat klaar om uw uitdagingen aan te gaan, oplossingen te bieden en resultaten te leveren die uw verwachtingen overtreffen.

Ideale partner Vogelaar

Vogelaar regelt het ook echt

Lees hier wat onze klanten over ons zeggen

“Kennisbank” op het gebied van postverzending. Open en eerlijke communicatie. Neemt zorgen uit handen door rechtstreekse facturering portokosten aan klant.

Eric Fokkema

Projectmanager, Drukkerij Tuijtel

Zodra er sprake is van postverzending denken wij als eerste aan Vogelaar. Als er door onze klanten om de desbetreffende dienstverlening wordt gevraagd, zullen wij niet twijfelen Vogelaar aan te bevelen.

Cees Hoestlandt

Sales, Drukkerij Roelofs

We have been working with Vogelaar for many years and have always been more than happy with the service we received, I particular appreciate your in-house printing service which allows us to print brochures ad hoc.

Kristin Barrett

Marketing manager, Kimberly Clark

Uw ideale, veilige en duurzame partner
in fulfilment, promotie en print & verzending

Vogelaar regelt het

poststukken per dag

Machines

Verzenders BeNeLux