Jouw full service partner

 

Over ons

Waar wij voor staan

Vogelaar is een derde generatie familiebedrijf uit IJsselstein met een uitgebreide dienstverlening. Onze missie is om uw ideale partner te zijn op het gebied van webshop fulfilment, print & verzending en promotieacties, waaronder cash- en refundacties. Als uw ideale partner nemen wij u graag alle zorgen uit handen en bieden wij u totaalgemak, de allerbeste service en snelle verzending. Bij ons kunt u rekenen op betrouwbaarheid, flexibiliteit, eerlijkheid en een oplossingsgerichte aanpak, ongeacht uw vraag of uitdaging. Met onze jarenlange kennis en expertise kunnen wij u altijd adviseren en inspireren. Zo zorgen wij ervoor dat u en uw klanten maximaal tevreden zijn én blijven.

 

 

Kernwaarden Vogelaar:

Als derde generatie familiebedrijf staan we bij Vogelaar bekend om onze sterke verbinding met onze klanten en onze toewijding aan het leveren van uitmuntende diensten. Met onze jarenlange ervaring hebben we bewezen dat Vogelaar het regelt, en daarom zijn we de ideale partner voor al uw behoeften.

Als een familiebedrijf hebben we de unieke eigenschap dat we onze klanten een persoonlijke en betrokken benadering kunnen bieden. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en specifieke vereisten heeft. Door onze ervaring en diepgaande kennis van verschillende sectoren, kunnen we op maat gemaakte oplossingen leveren die perfect aansluiten bij uw specifieke doelen en uitdagingen. U kunt erop vertrouwen dat wij uw behoeften begrijpen en dat we ons inzetten voor het behalen van de gewenste resultaten.

Bij Vogelaar regelen we het. We zijn vastberaden en vasthoudend in het bereiken van succes voor onze klanten. Of het nu gaat om het leveren van hoogwaardige producten, het uitvoeren van complexe projecten of het bieden van uitstekende klantenservice, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Ons team van professionals is toegewijd aan het leveren van kwaliteit en het overtreffen van verwachtingen.

Bovendien koesteren we onze erfenis als derde generatie familiebedrijf. We zijn trots op de waarden en tradities die ons bedrijf hebben gevormd en hebben bijgedragen aan ons succes. Onze ervaring en continuïteit stellen ons in staat om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen en wederzijds begrip. We begrijpen dat het opbouwen van een solide partnerschap gebaseerd is op consistentie, betrouwbaarheid en het leveren van resultaten.

Wanneer u kiest voor Vogelaar als uw partner, kunt u erop vertrouwen dat u in goede handen bent. We zijn gepassioneerd in wat we doen en streven naar uitmuntendheid in alles wat we ondernemen. Ons team staat klaar om uw uitdagingen aan te gaan, oplossingen te bieden en resultaten te leveren die uw verwachtingen overtreffen.

 

 

 

Geschiedenis

Tijdlijn Vogelaar

Vogelaar bestaat inmiddels al ruim 50 jaar. In al die jaren hebben we een heleboel meegemaakt. Zo zijn we uitgegroeid van eenmanszaak tot een bedrijf met vele medewerkers. Ook hebben we heel wat nieuwe services aan ons dienstenpakket toe mogen voegen. Vogelaar is trots op haar geschiedenis en deelt deze dan ook graag met je!

1972

In 1972 begon de heer Vogelaar in zijn schuur met werkzaamheden voor de Henkel zeepfabriek. Hij verpakte promotionele artikelen bij pakken zeeppoeder. 3 jaar later is hij begonnen met het banderen van brochures en het sealen van pakketten; de start van de werkzaamheden die Vogelaar groot hebben gemaakt. Wekelijks werd de Veronica-gids gebandeerd en verzonden.

1985

In 1985 is hij begonnen met het sealen van geadresseerde producten. Vogelaar was één van de eerste bedrijven in Nederland die dit kon. Op 5 maart 1985 werd het bedrijf van een eenmanszaak omgezet naar een bv: Vogelaar Verzendhuis bv is geboren. Tien jaar later, op 1 januari 1995 nemen Herman Bonenkamp (vader van de huidige directeur) en zijn vrouw het bedrijf over van de familie Vogelaar.

1995

Herman en Lya Bonenamp (ouders huidige directeur) nemen het bedrijf over van de familie Vogelaar. 

1996

In 1996 werd de naam veranderd van Vogelaar Verzendhuis naar Vogelaar Verzenders. Dit ging gepaard met uitbreiding van de dienstverlening. Deze werd aangevuld met geadresseerd printen, direct mail, laserprinten, couverteren en inkjet printen. Een jaar later komt de huidige directeur van Vogelaar, Mark Bonenkamp, in beeld. Zijn carrière bij Vogelaar is begonnen aan de bandeermachine en met handmatig inpakwerk. In maart 2002 wordt er een nieuw bedrijfspand gebouwd aan de Einsteinweg 45 in IJsselstein. Dit is nog steeds ons huidige bedrijfspand!

1998

Een jaar later komt de huidige directeur van Vogelaar, Mark Bonenkamp, in beeld. Zijn carrière bij Vogelaar is begonnen aan de bandeermachine en met handmatig inpakwerk.

2002

In maart 2002 wordt er een nieuw bedrijfspand gebouwd aan de Einsteinweg 45 in IJsselstein. Dit is nog steeds ons huidige bedrijfspand!

2006

Mark neemt in 2006 het bedrijf Meelhuysen Bindplus over, waardoor Vogelaar Verzenders grafische afwerking aan haar dienstenpakket kan toevoegen.

2008

Per 1 januari 2008 neemt hij ook Vogelaar Verzenders over van zijn vader. In ditzelfde jaar wordt tevens het bedrijfspand uitgebreid, wat gevierd wordt met een feestelijke opening.

2014

Per 30 juni 2014 neemt Vogelaar MailBalance uit Veenendaal over inclusief inventaris, orderportefeuille en een groot deel van het personeel. Hiermee wordt ook het dienstenpakket weer uitgebreid. Deze keer met verschillende fulfilmentdiensten als: Logistiek FulfilmentFinancieel FulfilmentResponsverwerkingOm- en Herverpakken, maar ook met Vogelaar CommunicatieVogelaar Actiemarketing en Vogelaar Webshop. Het bedrijf biedt nu meer diensten aan dan ooit tevoren!

2017

In de loop der jaren heeft Vogelaar zich ontwikkeld van offline verzender naar crossmediale verzender én ontvanger: we hebben niet stilgezeten! Omdat Vogelaar Verzenders de lading allang niet meer dekte, hebben we in 2017 onze bedrijfsnaam veranderd en een gehele huisstijl verandering ondergaan. Vogelaars dienstenpakket is inmiddels in te delen in de volgende drie categorieën: Webshop Fulfilment, Promotie acties en Print & verzending. Daar horen weer verschillende services bij zoals direct mail, sealen, banderen, orderpick, en cash en refund.

“Wij hopen nu duidelijker uit te stralen wie we zijn als bedrijf en wat we leveren. En ik denk dat dit op deze manier aardig lukt.” – Mark Bonenkamp, algemeen directeur Vogelaar.

In datzelfde jaar mochten wij ook het 45-jarige bestaan van Vogelaar vieren. Dubbel feest dus!

2022

In 2022 mochten we een mooie mijlpaal vieren: het 50-jarig bestaan van Vogelaar! In onze branche is dit niet vanzelfsprekend. We waren dan ook enorm trots op dit prachtige jubileum. Het hele jaar door vierden we het met verschillende activiteiten, acties en een leuk personeelsfeest.