Full service partner

 

Portokosten en verzendtarieven

Vogelaar regelt het

Met meer dan 50 jaar ervaring in verzending zijn wij goed op de hoogte van alle voordelige verzendopties. Door mee te liften met onze bulk aan verzendingen kunt ook u profiteren van lage portokosten. Reeds langere tijd werken we samen met verschillende vervoerders. Door deze samenwerkingen kunnen wij onze opdrachtgevers extra voordelige tarieven bieden waardoor u kunt besparen op uw verzendkosten.

 

Wat zijn portokosten?

Portokosten is een ander woord voor verzendkosten. Als de portokosten betaald zijn dan staat er in de rechter bovenhoek van de adresdrager ‘Port Betaald’. De verzendkosten verschillen per product en per ververvoerder. Portokosten worden ook wel porto, porti of portikosten genoemd. Officieel schrijf je portokosten.

Heftruck chauffeur in beeld
Pakketen verwerken retouren verwerken

Factoren porto kosten

De verzendkosten worden bepaald op basis van formaat en gewicht. Hoe zwaarder/groter, hoe duurder. Daarnaast is de overkomstduur belangrijk, post wat de volgende dag op de mat moet liggen is beduidend duurder dan post waar PostNL enkele dagen over mag doen om te bezorgen.

Daarom is een goede passende verpakking extra belangrijk, Vogelaar gebruikt altijd een goed passende verpakking om te voorkomen dat er dure lucht wordt verzonden!

Voordelig met Vogelaar

Door met een groot verzendbedrijf samen te werken kun je veel besparen op portokosten. Zo hebben wij goede afspraken gemaakt met diverse grote verzenders zoals PostNL, GLS en DHL. Daardoor kunnen wij een voordelig portotarief aanbieden aan onze klanten wanneer zij hun verzending door ons laten doen.

Ook scheelt het je in transportkosten door met onze bulk van verzendingen mee te gaan. Er komen dagelijks meerdere vrachtwagens van verschillende verzendbedrijven bij ons langs om poststukken op te halen.

 

 

DHL Vogelaar bulk zending