Voorraadbeheer fulfilment

Vogelaar regelt het

Jouw producten op laten slaan bij een ervaren fulfilment partner? Bij Vogelaar ben je aan het juiste adres. U kunt uw complete voorraadbeheer aan ons uitbesteden. Van opslagruimte tot om- en herpakken, van alles is mogelijk. De consument van tegenwoordig is veeleisend. Een andere aanbieder of webwinkel is online snel gevonden. Daarom mag er natuurlijk geen tijd verloren gaan in de logistieke verwerking. Als bedreven (webshop) fulfilment partner snappen wij dit als geen ander.

De ideale partner

Als fulfilment partner staan wij uw klanten graag te woord. Alle vragen over bestellingen, acties of de afhandeling ervan nemen we namens u in behandeling. Ook klachten handelen we als fulfilment partner snel en naar volledige tevredenheid af vanaf onze locatie in Utrecht. En complimenten, ook die nemen we namens uw bedrijf natuurlijk graag in ontvangst!

Uw klanten merken er uiteraard niets van dat wij, uw fulfilment partner, namens u handelen. Ongeacht of ze contact zoeken via de telefoon, e-mail, post of social media. Ons customer care team is professioneel opgeleid en verdiept zich goed in uw producten en diensten.

 

Vogelaar Mark Bonenkamp
Bureau Vogelaar werkzaam

Respons

Het resultaat van de campagnes die we voor onze relaties mogen verzorgen, mag er zijn. U mag natuurlijk nooit worden verrast door een overweldigende respons. Als fulfilment partner staan we naast u en handelen we graag alle bestellingen en beloningen in de vorm van bijvoorbeeld cash-back of een cadeautje voor u af. 

Bij uw responsverwerking letten we op de details, zodat een nieuwe klant zich welkom voelt en een bestaande graag weer terugkomt. Dat betekent in de praktijk dat Vogelaar orders niet alleen persoonlijk afhandelt, maar ook zorgt voor een sluitende financiële afwikkeling.

 

Voorraadbeheer

De consument van nu stelt hoge eisen. Een andere leverancier of winkel is online zo gevonden. Er mag daarom geen tijd verloren gaan in het logistieke traject. Als ervaren (webshop) fulfilment partner begrijpen we dat.

Bij Vogelaar beschikken we in eigen huis over veilige, goed geconditioneerde opslagruimte voor uw voorraden. U heeft ten allen tijde inzage in de status ervan en u heeft met ons als fulfilment partner bovendien de zekerheid dat een order geen moment vertraging oploopt. U kunt uw complete voorraadbeheer aan ons uitbesteden.

Komen uw producten in bulk aan? Of worden er specifieke eisen gesteld aan de presentatie en verpakking ervan? Als fulfilment partner voeren we het om- of her verpakken graag voor u uit in onze vestiging in IJsselstein, nabijUtrecht.

 

 

Voorraadbeheer Vogelaar fulfilment pallets