Full service partner

 

Klantencases

Vogelaar regelt het

Ontdek onze succesverhalen – Klantcases die bewijzen dat Vogelaar de juiste partner is.

Bij Vogelaar zijn we er trots op dat we sterke partnerships opbouwen met onze klanten. We geloven in het delen van succes en het vieren van de resultaten die we samen bereiken. Ontdek hieronder enkele van onze meest inspirerende klantencases die aantonen waarom Vogelaar de juiste partner is voor uw bedrijf.

Bij Vogelaar begrijpen we dat elk bedrijf uniek is, met zijn eigen doelen, uitdagingen en succesfactoren. Onze klantencases zijn slechts enkele voorbeelden van hoe we waarde hebben toegevoegd aan onze partners. Of u nu op zoek bent naar een partner in fulfilment, promotionele acties of/en print&mail, wij staan klaar om u te ondersteunen. Want Vogelaar regelt het.  

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Vogelaar uw ideale partner kan zijn.

Er wordt altijd snel geschakeld en alle zaken worden netjes afgehandeld. Daarnaast denkt Vogelaar altijd mee naar de beste oplossingen. Ik zou Vogelaar zeker aanbevelen. Snelle en betrouwbare service. 

Tamara van Huenen

Senior Brand Manager, Haribo

Vogelaar is een belangrijke schakel in ons collecteproces en verzorgt naar alle tevredenheid de complexe gepersonaliseerde uitlevering van materialen en correspondentie richting onze doelgroepen (collectanten en organisatoren). Prettig in omgang, maar bovenal professioneel, meedenkend in oplossingen.

Arno van Gemert

Marketeer, Alzheimer Nederland

“Kennisbank” op het gebied van postverzending. Open en eerlijke communicatie. Neemt zorgen uit handen door rechtstreekse facturering portokosten aan klant.

Eric Fokkema

Projectmanager, Drukkerij Tuijtel

Ik ben uitermate tevreden over de dienstverlening en de contacten met de contactpersonen bij Vogelaar. Met 247 werkt het voor ons ook overzichtelijk, zoals voorraad en verzendstatus. In overleg wordt er ook goed ingespeeld op de wens van de klant als een levering bijvoorbeeld met spoed bezorgd moet worden

Edward van Ginkel

Financiële medewerker, Nationale raad zwemvaardigheid

We have been working with Vogelaar for many years and have always been more than happy with the service we received, I particular appreciate your in-house printing service which allows us to print brochures ad hoc.

Kristin Barrett

Marketing manager, Kimberly Clark

Zodra er sprake is van postverzending denken wij als eerste aan Vogelaar. Als er door onze klanten om de desbetreffende dienstverlening wordt gevraagd, zullen wij niet twijfelen Vogelaar aan te bevelen.

Cees Hoestlandt

Sales, Drukkerij Roelofs