Full service partner

 

Couverteren

Vogelaar regelt het

Couverteren is het inpakken van een mailing in een envelop. Het product wordt gevouwen, ingestoken in de envelop en deze wordt vervolgens gesloten. Dankzij onze machines is het ook mogelijk om automatisch meerdere bijlagen (zoals flyers en folders) toe te voegen. En ook bij afwijkende (envelop) formaten regelen wij uw verzending. 

Wat is couverteren?

Couverteren is het inpakken van een mailing in een envelop. Meestal worden de items samengevoegd in een envelop op een couverteermachine. Het product wordt gevouwen en in de envelop geplaatst, waarna deze wordt gesloten.

Op onze machines gaat het couverteren razendsnel. Met onze verschillende machines kunnen wij uw mailing snel en efficiënt couverteren. Zo kunnen onze machines ook direct meerdere bijlagen toevoegen in uw envelop. Dat scheelt weer een aantal handelingen!

 

DHL Vogelaar bulk zending
Handwerk in groot volume

Machinaal couverteren

Bent u momenteel belast met de taak om een omvangrijke mailing te versturen en wilt u zeker weten dat deze op een efficiënte en professionele manier wordt afgehandeld? Dan staat Vogelaar graag voor u klaar. Bij Vogelaar hebben we de expertise en middelen om uw mailing snel en met de hoogste kwaliteit te verwerken, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Onze ultramoderne faciliteiten zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en geavanceerde machines die geschikt zijn voor enveloppen van alle soorten en maten. Of u nu kleine zakelijke brieven, of iets daartussenin wilt verzenden, onze machines zijn veelzijdig genoeg om aan al uw behoeften te voldoen.

Wat tijd betreft, begrijpen we dat deadlines cruciaal zijn. Bij Vogelaar streven we ernaar om uw mailing met de snelheid en efficiëntie te verwerken die u nodig heeft. In slechts enkele uren kunnen we uw post volledig verwerken, waardoor u verzekerd bent van een snelle en tijdige bezorging bij uw doelgroep.

Maar ons aanbod gaat verder dan alleen snelheid en technische capaciteit. We hebben ook een toegewijd team van professionals dat bekwaam is in het verwerken van mailings. Ons personeel zorgt ervoor dat elk aspect van uw mailing zorgvuldig wordt behandeld, van het sorteren en verpakken tot het adresseren en verzenden. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw mailing in de beste handen is.

Kortom, of het nu gaat om een eenmalige grote mailing of een doorlopende behoefte aan mailingdiensten, Vogelaar staat klaar om u te ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw mailingbehoeften snel en professioneel te vervullen. Wij zijn er om uw bedrijf te ontzorgen en uw mailingproces soepel te laten verlopen.

 

 

 

Handmatig couverteren

Wilt u een apart formaat envelop hebben die u wilt versturen of wilt u iets speciaals meesturen wat niet machinaal verwerkt kan worden? Geen probleem! Ook dan kunnen wij helpen! We hebben een groot aantal werknemers in dienst om uw mailing handmatig te verwerken.

 

Couverteren