Duurzaamheid & MVO bij Vogelaar | Bedrijfspand & medewerkers

Duurzaamheid & MVO bij Vogelaar | Bedrijfspand & medewerkers

donderdag 30 augustus 2018

Duurzaamheid is voor Vogelaar logisch. Waar mogelijk willen we ons steentje bijdragen aan een beter en schoner milieu. Het is voor ons dan ook geen eenmalig, maar een onophoudelijk proces en is op verschillende manieren terug te zien in ons bedrijf en onze bedrijfsprocessen, de door ons gebruikte materialen en lidmaatschappen en samenwerkingen. In dit artikel zoomen we in op ons bedrijfspand en onze medewerkers.

Bedrijfspand
Ons pand aan de Einsteinweg 45 te IJsselstein is 16 jaar geleden zeer milieubewust gebouwd. Destijds (in 2002) waren wij één van de eersten met een warm-koud opslag systeem. Ook is het gebouw maximaal geïsoleerd en hebben we een systeem in de vloer liggen die aangepast aan de situatie verwarmt/ verkoelt en hierdoor zorgt voor een plezierig werkklimaat. Bovendien is de verdeling en plaatsing van de verlichtingsbronnen aangepast: daar waar nodig, genoeg verlichting. Daar waar verlichting niet zo nodig is, minder verlichting. En recent zijn de meeste lampen vervangen door LED verlichting.

 

Medewerkers
We bevorderen de inzet en ontwikkeling van ons personeel door ze op verschillende plekken in het productieproces in te zetten en personeel daar waar nodig op cursus te laten gaan. Bovendien streven we naar diversiteit in onze personeelssamenstelling en creëren we kansen voor mensen die het moeilijk hebben op de arbeidsmarkt.

 

Meer weten over Vogelaar i.c.m. duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen? Ga dan naar onze lean and green pagina. Contact opnemen mag natuurlijk ook! Neem contact op met Mark Bonenkamp, Tel. +31 30 60 33 514.