Even voorstellen: Dominique, onze nieuwe ordermanager!

Even voorstellen: Dominique, onze nieuwe ordermanager!

zaterdag 6 augustus 2022

Vogelaar heeft er een nieuwe collega bij! Benieuwd wie Dominique is, wat ze bij ons gaat doen en waarom ze voor ons heeft gekozen? Lees dan snel verder!

Vogelaar heeft er een nieuwe collega bij! We willen u graag voorstellen aan Dominique. Dominique werkt sinds 1 augustus bij Vogelaar. Dominique is een echte bekende in de printwereld: ze heeft al 33 jaar ervaring in deze branche!

De meeste kennis heeft ze van print en couverteren. Ook fulfilment heeft geen geheimen voor Dominique. Fijn om zo veel ervaring in het team erbij te hebben.

Werkzaamheden

Dominique gaat bij ons aan de slag als ordermanager. Dat betekent dat ze orders zal aannemen en uitwerken en het eerste klantcontact verzorgt. Ook zal ze bestaande relaties onderhouden en kansen voor hen herkennen en doorgeven. Tot slot zal ze zich ook bezig houden met de orders op de juiste manier door de organisatie heen te krijgen; mochten er zaken niet goed dreigen te gaan dan zal ze daar op gaan handelen.

Samen met de andere ordermanagers zal Dominique er dus voor zorgen dat uw order vlekkeloos geproduceerd wordt en op tijd de deur uit gaat. Het omgaan met klanten en in oplossingen denken is wat zij het leukste vindt aan haar werk.

 “Ik zou gek worden als ik vanochtend al weet hoe mijn dag eruit zal zien. Ad hoc werken vind ik heel leuk. Daarom vind ik het tof dat er een infobox is waar het meeste werk op binnenkomt. Degene die kan die pakt het op. En daardoor blijft je dag lekker gevarieerd”.

Waarom heb je voor Vogelaar gekozen?

“Toevallig kwam dit op mijn pad. Ik had wel zin in een nieuwe uitdaging. Precies op dat moment kwam Vogelaar voorbij. Ik raakte in gesprek met Mark en dat klikte goed. En nu ben ik hier!”

Leuk weetjes over Dominique?

Dominique is een echte Brabantse die houdt van gezelligheid en lekker bourgondisch genieten. En van muziek kan ze ook erg genieten: ze heeft zelfs een echte jukebox thuis staan met échte vinyl singletjes!

“Een ander leuk weetje over mezelf is dat ik gek ben op flipperen! Ja, flipperen met de flipperkast bedoel ik dan! Als ik denk die bal moet die kant op dan gaat ie dat ook. Hoe ik dat doe? Geen idee, maar ik kan links en rechts afzonderlijk van elkaar bewegen dus dat helpt vast mee.  Als ik in een kroeg kom dan ga ik ook altijd even een keertje flipperen.”

 

Maak kennis met Dominique

Dominique, bedankt voor het interview. Harstikke leuk om er zo’n gezellige collega bij te hebben! Veel succes de komende tijd.

Wilt u kennis maken met Dominique? Neem dan contact met haar op:

T: +31 30 60 33 514

Mail:  dominique@vogelaargroep.nl.