Foto Kimberley

Even voorstellen: Kimberley, onze nieuwe junior ordermanager!

 

vrijdag 3 februari 2023

Yes, we hebben er weer een nieuwe collega bij! Welkom terug, Kimberley! We stellen haar aan u voor in onze blog. Benieuwd waarom ze (weer) voor Vogelaar heeft gekozen? En wat de overeenkomst is tussen de beestenboel thuis en haar werk hier bij Vogelaar? Lees dan gauw verder!

Ze werkt al een tijdje bij ons, maar nu is er pas tijd om haar echt officieel aan u voor te stellen: welkom Kimberley, onze nieuwe junior ordermanager! U kunt haar herkennen aan haar prachtige lange haren. Sinds 1 november 2022 werkt ze bij Vogelaar.

Al vroeg bekend met Vogelaar

Kimberley is geen nieuwe gezicht: ze heeft al eerder bij Vogelaar gewerkt. Sterker nog, dat deed ze al van jongs af aan! Als klein kind ging ze al vaak met haar moeder Wilma mee. Dan hielp ze haar met het leeghalen van bakken of soms met het inleggen. Tijdens haar middelbare schooltijd heeft Kimberley ook geholpen met thuiswerk. “Dat waren van die kaarten die je voor je verjaardag krijgt. M’n oudere zus was daarmee begonnen en dat heb ik toen over gepakt”.

In 2017 is Kimberley ‘echt’ bij Vogelaar komen werken. Ze is toen beneden begonnen bij de sealstraten. ‘Mijn moeder zei dat er iemand nodig was bij de sealmachines. Dat leek me wel wat. Met Nel hadden we dit snel geregeld en kon ik gauw aan de slag. Daarna ben ik bij de orderpick terecht gekomen. Dat vond ik erg leuk. Ook heb ik nog een tijdje als machinevoerder gewerkt samen met mijn moeder. Daarna heb ik nog wat andere uitdagingen gehad. In 2022 vroeg Mark of ik weer wilde terugkomen en daar heb ik ja op gezegd!’

In november 2022 is Kimberley dus weer opnieuw bij ons begonnen. Eerst op de orderpick om te helpen in de drukke periode, en sinds januari is ze doorgestroomd naar junior ordermanager. “Een hele nieuwe uitdaging maar wel leuk”, aldus Kimberley.

Werkzaamheden

Kimberley was dus begonnen bij de orderpick, maar zit sinds januari op kantoor bij de andere ordermanagers. De bedoeling is dat zij aan het begin vooral de webshop fulfilment klanten gaat (over)nemen. Maar ook andere algemene orderblok-taken pakt ze al op. “Als er iemand een mail stuurt dan geef ik diegene meteen antwoord, ook al is het niet mijn eigen klant. Zo moet je het voor elkaar doen. Als je zelf een mailtje stuurt wil je toch ook een snelle reactie of weten hoe het zit?”

Uiteindelijk zal ze ook orders van beneden (sealen, banderen, couverteren en verzending) erbij nemen. Maar eerst echt de focus op webshop fulfilment. Juist omdat ze daar zoveel praktijkervaring heeft kan ze dat makkelijk meenemen in het klantcontact. “Ik hoop eind van de maand een aantal volledig eigen klanten te krijgen, en dat ik daar alles voor ga regelen. Van artikelen die binnenkomen tot de facturatie en al het overige klantcontact”.

Tot nu toe gaat het heel goed. Sommige dingen zijn nog een beetje uitzoekwerk, maar ze merkt al dat alles stukken sneller gaat: “hoe langer je er zit, hoe vaker je een ‘oh zit dat zo!’ momentje hebt. Je moet het gewoon even een paar keer doen en dan weet je waar alles staat en hoe het zit”.

Waarom voor Vogelaar gekozen? 

Waarom Kimberley is teruggekomen? “Omdat Vogelaar een heel leuk bedrijf is. Onderling is het gezellig, de collega’s zijn heel leuk en er worden leuke uitjes georganiseerd. Ik ging met veel plezier naar mijn werk, nu nog steeds. Daarom ben ik ook weer teruggekomen. Ik heb altijd gezegd bij orderpick ligt mijn hart. Bij een ander bedrijf heb ik klantcontact gedaan en dat vond ik ook geweldig. Ik vind het allebei leuk en ben blij dat ik beide nu kan combineren. En ook fijn dat Vogelaar zo dicht bij huis is, dat is ook wel lekker”.

Een beestenboel thuis

Met Kimberley is het niet alleen gezellig op kantoor maar ook thuis is het een gezellige boel. Ze heeft thuis een flinke ‘beestenboel’ en is een gelukkige hondenmama. Als echte dierenliefhebber redde ze een hondje van de broodfok. Die bleek ook nog zwanger te zijn, daar heeft ze 2 pups zelf van gehouden.

Maar er zijn meer dieren te vinden bij haar thuis! Kimberley kweekt ook nog vissen. Ze heeft meerdere aquaria met Corydoras en Maanvissen. Vooral de maanvissen zijn favoriet, die hebben allerlei kleuren en printjes. Naast de vissen heeft ze ook nog een paar valkparkieten, waaronder een blinde. ‘Ik was ook graag dierenartsassistente geworden, maar al dat bloed, daar kan ik niet zo goed tegen!’

Toch ziet ze wel een overeenkomst tussen haar dierenhobby en haar werk. “Ik maak zowel mijn klanten als mijn dieren tevreden door goed voor ze te zorgen. Dat vind ik het leukste om te doen en daar haal ik mijn energie uit. Of dat nu wandelen is in het bos met de honden of het inplannen van leveringen en het uitzoeken voor klanten, beide vind ik super leuk en hoop ik nog lang te mogen doen!”

Kimberley, bedankt voor het leuke interview en veel succes als junior ordermanager!

 

Kennis maken met Kimberley

Wilt u nader kennis maken met Kimberley? Dat kan! Bel haar op via 030 6033 514 of stuur haar gerust een mailtje via kimberley@vogelaargroep.nl.

Contact

Bezoek ons

Vogelaar BV

Einsteinweg 45

3404 LJ IJsselstein

Mark Bonenkamp eigenaar Vogelaar

Nieuwsgierig hoe Vogelaar kan bijdragen aan het maximaliseren van uw omzetgeneratie of andere marketingdoelen van uw business?

Voor een inspirerende kennismaking neemt u contact op met Mark Bonenkamp.

Terug gebeld worden?