Vogelaar X Mailweb

Wij zijn zeer verheugd om u te kunnen informeren over de overname van Mailweb.nl uit Zoetermeer door Vogelaar B.V.. De overname biedt nieuwe kansen voor bestaande en nieuwe relaties van beide bedrijven. 

  

Wij werken al langdurig samen met Mailweb.nl. Beide bedrijven hebben een lange historie op het gebied van DM productie, printen, mailhandling, (webshop) fulfilment en promotionele acties. Opgeteld bijna 80 jaar ervaring!  

  

Mailweb.nl is al jaren sterk vertegenwoordigd in de regio Den Haag – Rotterdam. Een grote groep klanten heeft in Mailweb.nl een vaste waarde gevonden waar de service, kwaliteit en snelheid hoog in het vaandel staan.    

  

Daarnaast is Mailweb.nl altijd zeer vooruitstrevend en innovatief gebleken op het gebied van automatisering met onder meer de AI- mogelijkheden die het perspectief van de postmarkt zal veranderen.  

 

Mailweb.nl zal blijven voortbestaan onder de vleugels van Vogelaar. Welke voordelen biedt dat?  

 

  • Revolutionaire vooruitstrevende innovaties 
  • Binnenkort kunnen fysieke mailingen 24/7 online berekend en opgemaakt en ingepland worden (uiteraard is offline bij uw ordermanager ook nog altijd mogelijk) 
  • Nieuwe personalisatie mogelijkheden, om nog verder te kunnen personaliseren 
  • Adresbestanden en adresselecties kunnen gemakkelijk worden toegevoegd 
  • Procesflow directmail / emails versturen 
  • Doormiddel van AI kan gemakkelijk een geheel poststuk worden samengesteld 

 

Wij verwijzen u ook graag door naar Mailweb.nl  om een kijkje te nemen. 

  

Mochten er vragen zijn, aarzel dan niet contact op te nemen met Mark Bonenkamp op 06 – 55 34 27 71 of uiteraard met uw contactpersoon bij Vogelaar. 

Mark Bonenkamp