Heeft u al nagedacht over het samenstellen en verzenden van uw kerstpakket? Wij helpen u op weg!

Heeft u al nagedacht over het samenstellen en verzenden van uw kerstpakket? Wij helpen u op weg!

donderdag 5 augustus 2021

Het is nu nog volop zomer, maar over 142 dagen is het alweer kerst! Wees slim en denk daarom nu alvast na over de samenstelling, handling en verzending van uw kerstpakket in 2022.

Een kerstpakket komt niet uit de lucht vallen

Een kerstpakket, geschenkpakket, promotiepakket of goodiebag voor alle klanten of medewerkers is hartstikke leuk, maar hoe zorgt u ervoor dat die kerstpakketten ook daadwerkelijk volgens uw wens worden samengesteld en op tijd worden afgeleverd bij de geadresseerde? Een kerstpakket komt niet zomaar uit de lucht vallen! Daarom is het belangrijk om over een aantal zaken na te denken als u een kerstpakket wilt samenstellen of verzenden. Wij helpen u op weg.

De inhoud van een kerstpakket

Allereerst moet u bedenken wat u precies in uw kerstpakket wilt hebben. Stelt u dit helemaal zelf samen of neemt u liever een standaard pakket af? Komt de inhoud wel op tijd binnen en is er ruimte om dit op de juiste manier op te slaan? Moet er nog drukwerk bij zoals een kaartje, flyer of brochure? En moet dit gepersonaliseerd worden of moet uw logo op de doos komen? Allemaal zaken die ruim van te voren geregeld moeten worden.

💡Vogelaar’s tip: maak het uzelf gemakkelijk en zoek een bedrijf dat u kan ontzorgen, bijvoorbeeld een partij die zowel het drukwerk kan maken als personaliseren en eventueel ook de inhoud van het pakket kan opslaan voor u. Dan loopt u geen risico dat het drukwerk of de spullen voor het pakket te laat worden geleverd in geval van langere bezorgtijden tijdens de feestdagen.

Het samenstellen van een kerstpakketKerstpakket samenstellen inpakken en laten verzenden

Als u de verschillende onderdelen van uw kerstpakket binnen hebt dan kunt u de pakketten gaan samenstellen. Gaat u dit zelf doen (in house) of laat u dit doen?

Als u overweegt om dit zelf te gaan doen moet u zich het volgende afvragen:

  • Heeft u genoeg opslagruimte om alle verschillende producten en documenten op te slaan?
  • Heeft u een heftruck voor spullen die in bulk komen?
  • Voldoet de opslagruimte aan de eisen? Denk aan een gekoelde opslagruimte voor verse producten, klimaatbeheersing en brandveiligheid.
  • Is er genoeg ruimte om de kerstpakketten samen te stellen?
  • Heeft u genoeg tijd om de kerstpakketten zelf samen te stellen? Rondom de feestdagen is het altijd erg druk, houd daar goed rekening mee.
  • Heeft u voldoende mankracht om alle kerstpakketten te maken en op tijd af te hebben?
  • Krijgt u alles ook op tijd af bij tegenslag of ziekte? Zijn er dan genoeg mensen die het van u kunnen overnemen en volgens uw standaard werken?

💡Vogelaar’s tip: bestel een compleet kerstpakket of laat uw kerstpakket samenstellen door een bedrijf dat hier ervaring in heeft. De medewerkers van zo’n bedrijf werken snel, hebben de handigheid en hebben veel ervaring met het samenstellen van pakketten. Daarnaast zorgt u er op deze manier ook voor dat de kerstpakketten altijd op tijd afkomen, zelfs als u (of uw personeel) ziek wordt of tijd tekort komt. Dat scheelt u een hoop stress en zorgen!

Op zoek naar gemak? Bestel dan online prachtige en goedgevulde kerstpakketten, bij onze dochteronderneming Copyshop IJsselstein.

Bestel hier uw kerstpakket online

Het verzenden van een kerstpakket

Natuurlijk kunt u zelf uw kerstpakketten uitdelen aan uw personeel en uw klanten of de kerstpakketten op laten halen. Maar met het vele thuiswerken is de kans klein dat iedereen op hetzelfde moment op kantoor of op de zaak is. Het is natuurlijk erg vervelend als een deel van uw klanten of personeel het pakket daardoor pas na de kerst binnen heeft. En zeg nou zelf: het is toch veel leuker om na alle drukte op het werk een leuke verassing (uw kerstpakket) te vinden bij thuiskomst?

Daarom is het opsturen van kerstpakketten leuker voor de ontvanger én handiger voor u. Wel is het belangrijk dat u goed nadenkt over het verzenden van uw kerstpakket. Hoe laat u dit op tijd afleveren bij de geadresseerde? Gaat u zelf rondrijden of zoekt u een verzendpartner?

Kerstpakketten laten verzenden

Hoe meer pakketten u heeft, hoe makkelijker én voordeliger het is om dit door een verzendpartner te laten doen. Vaak hebben verzendpartners afspraken met postbedrijven waardoor de kans groter is dat uw kerstpakket op tijd wordt geleverd en niet kwijtraakt.

💡Vogelaar’s tip: laat uw kerstpakketten verzenden door een verzendhuis. Een stuk gemakkelijker, veiliger én voordeliger! Zij kennen de snelste vervoerders, de beste bezorgopties en kunnen voor u de laagste verzendkosten regelen. Nog handiger is het als u dit laat doen door een bedrijf dat ook de inhoud voor u kan maken en opslaan, het kerstpakket kan samenstellen en het vervolgens voor u kan verzenden. Zo bent u volledig ontzorgd en weet u zeker dat uw pakket compleet is en op tijd de deur uit gaat!

Hulp nodig bij het samenstellen en verzenden van uw kerstpakket?

Bovenstaande uitdagingen rondom de inhoud, opslag, het samenstellen en het verzenden van pakketten komen wij vaak tegen bij onze klanten. En niet alleen bij kerstpakketten maar ook bij geschenkpakketten, promotiepakketten en goodiebags. Documenten en producten voor in het pakket komen overal vandaan en u beschikt niet over de tijd, mankracht of opslagruimte om deze klus zelf te klaren. Staat u voor dezelfde uitdaging? Wij helpen u graag!

Bij Vogelaar bent u aan het juiste adres voor het samenstellen, om- en herverpakken van uw producten en het verzenden ervan. We hebben er zelfs een volledige afdeling voor ingericht! Daarnaast hebben we ook speciale ruimte om delicate producten te verpakken. Wij verpakken niet alleen kerstpakketten maar ook cadeaupakketten, goodiebags en webshop artikelen. Ook beschikken wij over voldoende opslagruimte om alle artikelen op te slaan.

Wilt u een kerstpakket laten samenstellen en verzenden?

Zalm inpakken bij Vogelaar voor kerstpakketten

Neem dan contact met ons op! Wij houden ons al jarig bezig met het om- en herverpakken van producten en het samenstellen van pakketten. Dit varieert van kerstpakketten tot goodiebags en van promotiepakketten tot geschenkpakketten.

U kunt bij ons terecht voor de opslag, het drukwerk, het samenstellen (handling) en de uiteindelijke verzending van uw kerstpakketten. Zo bent u volledig ontzorgd! En alles onder één dak, dus geen gedoe met (te late) leveringen, kwijtgeraakte producten of verkeerd doorgegeven inpak-instructies.

Neem contact op

Dankzij deze jarenlange ervaring met kerstpakketten en geschenkpakketten hebben wij ook veel ideeën voor de samenstelling van uw kerstpakket. Daarnaast hebben wij ook goede contacten met diverse leveranciers van geschenkproducten. Wij denken graag met u mee wat voor producten goed passen bij uw bedrijf.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het om- en herverpakken van producten of het samenstellen en verzenden van kerstpakketten? Neem dan contact op met Mark Bonenkamp via de mail of bel 030 60 33 514. Daarnaast bent u ook van harte welkom in ons bedrijf om te zien welke mogelijkheden wij u kunnen bieden en onze inpakruimtes en opslagruimtes te bekijken.